Ingrijirea pielii iarna

Filed under , , , , by dana on 23:06


        Pielea este haina ce ne acopera corpul si-l protejeaza fie ploaie, fie vant sau soare.

        Daca vara ne preocupa protejarea pielii de ultraviolete, iata ca ingrijirea pielii iarna necesita o atentie sporita datorita  conditiilor neprielnice carora trebuie sa le faca fata. Vremea rece provoaca distrugerea stratului de lipide ce protejeaza pielea de uscare, de aceea trebuie sa tinem cont de cateva reguli de baza.

        Partea buna este ca ea se reinnoieste periodic, este elastica si totodata puternica.

       Totusi pentru a o mentine tanara si catifelata trebuie sa o intretinem si cel mai important sa o HIDRATAM.

        Hidratarea pielii incepe din interior. Acorda-i corpului tau vitaminele si mineralele necesare si el te va rasplati din plin. In primul rand nu uita de cei 2L de apa consumati zilnic. Apa ajuta la eliminarea toxinelor din organism si ii confera pielii hidratarea necesara. Opteaza pentru o alimentaie echilibrata, din care sa faca parte fructele, legumele si cerealele integrale.

        Ca o completare pentru ingrijirea pielii iarna poti plusa cu o ingrijire externa si vei obtine rezultate maxime in cel mai scurt timp. Iarna fata este cea mai expusa vantului, de aceea aplica o crema hidratanta in functie de tipul de ten pe care il ai. Pentru buze este recomandat un balsam sau o crema de galbenele (Sfat: Nu iti umezi buzele cand le simti uscate, singurul rezultat vor fi niste buze crapate). Pentru corp aplica o crema cat mai hidratanta dupa dus si vei avea rezultate excelente.


        Fii frumoasa in fiecare anotimp!

Comments:

Trimiteți un comentariu